MÁV - Megint Állunk Vazze

felsővezeték szakadás, jófej mávosok, máv, pécel, vasút, késés

2007. május 28., hétfő

MÁVINFORM - visszajelzés

A MÁVINFORM jelzett oldalunkon a weblappal kapcsolatosan. Örülök, hogy ilyen gyorsan reagáltak.
Remélem ezzel kezdetét veszi egy kétoldalú kommunikáció.
Egy comment érkezett a tegnapi cikkre, de bejegyzésjént is publikálom. És a fejlesztésekhez sok sikert kívánok:

"Kedves „MÁV” blogger


A www.mav.hu oldal átszerkesztése, korszerűsítése folyamatban van. Az Ön által felsorolt problémákkal természetesen a vasúttársaság tisztában van, hiszen cél egy átlátható könnyen kezelhető informatív oldal, amely utasaink megelégedésre szolgál.
A jelenlegi oldal felépítése, kezelhetősége és tartalma felett valóban elszállt az idő. Az oldal keretei között próbáljuk a legfrissebb információkat a főlaphoz közel elhelyezni (a főlap sajnos kevéssé informatív valóban). Az aktuális pályafelújítások vágányzárak frissen és folyamatosan megjelennek mind az utasok számára az állomásokon megjelenő hirdetmények „pdf” formátumában, mind a MÁVINFORM aktuális információk lapján, amely természetesen nem másol, beilleszt funkcióval működik, de mivel ez az oldal volt a keresett információ forrás örömmel vettük, hogy valóban minket igazolt az idő és szükséges ilyen információkat folyamatosan frissítve megjelentetni. (természetesen áttekinthetőbb módon a jövőben, melyhez az Ön javaslatát is szívesen vennénk). Az ennél aktuálisabb rendkívüli eseményekről késésekről, (pl: az Ön által említett „Keleti pu.-n késések a Kőbánya felsőn leszakadt felsővezeték miatt”) jelenleg még csak a médián keresztül áll módunkban a lakosságot tájékoztatni, de remélhetőleg erre az új honlapon születhet megoldás.
Az új honlap megjelenésének időpontja, tartalma még sok egyeztetést igényel a felügyeleti szerveinkkel és a lapon megjelenő MÁV cégekkel. Ezért türelmét kérjük.
Üdvözlettel:
MÁVINFORM"

4 megjegyzés:

babulus írta...

A kedves vasutasok figyelmébe ajánlom a 4-5 évvel ezelőtti MÁV-honlapot, ami kábé 4-5 évvel korszerűbb lenne ma is mint a mostani.

Névtelen írta...

a máv honlapja sem jobb, mint a máv ...

szívesen megcsinálom nekik a siteot ...

patroni.joe kukac gmail.com

ui: a korábbi fórum megszüntetése is érdekes húzás volt.

Névtelen írta...

Na ezt vajon egy aspiráns sínbohóc vagy egy tiszt írta.....?

Névtelen írta...

Haligali!

Szóval erre kérem lehet reflektálni! Persze fontos a honlap is, de érdekes, hogy az égetőbb prolémára nem válaszoltak... Vajon miért is? Lapítani mindenki tud! Szeretnék már egy tökös embert látni a MÁV-nál aki hajlandó lenne felállni ,és egy gárdával utánajárni azoknak a dolgoknak amik itt történnek. Talán ha fejlődne egy kicsit a színvonal, azt mondhatánk. MÁV = Milyen Ász Vazze.