MÁV - Megint Állunk Vazze

felsővezeték szakadás, jófej mávosok, máv, pécel, vasút, késés

2007. május 26., szombat

Eindultunk

A mai nap eseményei, és a visszajelzések a georgejr.extra.hu címen megjelent cikkel kapcsolatban, arra ösztönzött, hogy nyissak egy olyan blogot, ahová mindenki beküldheti a negatív, pozitív tapasztalatait hazánk bután működő vasúttársaságával kapcsolatban. Célom nem az oktalan vádaskodás, a lejáratás. Szeretném, ha az itt megjelenő cikkek ráébresztenék a MÁV-ot, hogy valami nincs rendben. És ösztönözné a vezetést a változtatásra. Kérlek benneteket küldjetek történeteket a megintallunkvazze@gmail.com címre, hogy megjelenjen. Ugyanakkor mindenkit kérek, hogy emberi hangnemben írja meg a cikket. A pocskondiázó nem szalonképes szavakat tartalmazó cikkeket nem jelentetem meg. Célom nem a fikázás, anyázás, hanem egy építő jellegű kritikus blog létrehozása. Ahol nem csak a negatív élmények kapnak szerepet, hanem az elismerések. Ugyanis nagyon sokszor találkozok olyan vasutassal, aki a tőle telhető legtöbbet megteszi értünk egyszerű utasokért.

Külön elismerésem a tegnap a Keletiben szolgálatot teljesítő Ügyeletes Tisztnek, amiért józanságát, emberségét megőrízve tisztelettel beszélt az Őt nem tisztelő utasokkal.

Igen az utasoknak is van hibájuk. Sokszor rinyálunk mi is. Éppen ezért lehetőséget adok a válaszra is az érintett vállalat dolgozóinak.

Két irányú kommuniációt szeretnék elérni. Remélem sikerül és mind a MÁV mind mi tanulunk épülünk belőle.